WIE ZIJN WIJ


Even voorstellen:

Mijn naam is Corné Roelen.
Sinds 1989 bestaat Roelen slijptechniek, gestart in Den Hout door mijn vader en moeder in de garage, het bestond voornamelijk uit het slijpen van gereedschappen voor de hout en bouwindustrie.

Naarmate het klantenbestand groter werd breidde ook de verscheidenheid aan artikelen uit, en zijn mijn werkzaamheden in het bedrijf aangevangen. Al snel werd duidelijk dat de garage te klein was en zijn wij verhuisd naar de huidige lokatie, tegen de graanmolen aan het Ruiterspoor nr 8 in Den Hout.

In 2004 heb ik de zaak van mijn ouders overgenomen en zet deze op traditionele wijze voort en streef steeds naar ‘n perfecte samenwerking met onze klant.

Roelen Slijptechniek is gespecialiseerd in het slijpen van industriële gereedschappen. Aangeboden slijpwerk wordt door ons met uiterste nauwkeurigheid, volgens de geldende eisen en normen, geslepen en/of gerepareerd, hetgeen uiteindelijk een langere duurzaamheid garandeerd. Tevens dragen wij zorg voor het leveren van een geselecteerd programma van verspanings- en snijgereedschappen van hoogwaardige kwaliteit, dat zeker voor uw bedrijf van toepassing is.

Wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen of breng een bezoek aan onze slijperij bij de molen in Den Hout.

Met vriendelijke groeten, Corné Roelen

corne en Ingrid Roelenkopie transp

WAAR WIJ GOED IN ZIJN

 steel-400x285-300x214

GOEDE SERVICE

Wij willen graag tevreden klanten die met vertrouwen terug komen voor alle slijpwerkzaamheden. Komt u gerust langs als u vragen heeft.

De zaak Roelen Slijptechniek 300x214

ONS BEDRIJF EN WINKEL

In onze winkel hebben wij diverse producten op voorraad. Mocht hetgeen u zoekt er niet zijn, dan kunnen wij dit mogelijk voor u bestellen.

textile-kl400x285-300x214

BREDE ERVARING

Wij hebben jarenlange ervaring en verrichten dan ook werkzaamheden voor bedrijven uit zeer diverse branchegroepen.