DIENSTEN


hair-dresser 250x172

KAPPERS


U weet als kapper als geen ander hoe belangrijk het is om een goede scherpe schaar en of tondeuse te hebben.

De scharen die u in uw kapperszaak gebruikt zijn vaak tientallen malen duurder dan de gemiddelde huishoudschaar. Vandaar dat u zuinig bent op uw gereedschap u moet er immers ook uw brood mee verdienen. Iedere schaar is niet dezelfde, afhankelijk van het soort staal zijn wij in staat het op de juiste manier te slijpen. Wij van Roelen Slijptechniek weten hoe uw scharen langer en prettig kunnen blijven knippen. Neem contact met ons op om te vragen hoe wij uw gereedschap duurzaam kunnen maken.

kunststof-kl 400x285

KUNSTSTOFFEN


Kunststoffen zijn er in een grote verscheidenheid van samenstelling en benaming.

Voor de verwerking hiervan, zoals; zagen, frezen, snijden, enz… vereist dit van het gereedschap steeds de juiste aanpassing van de snijhoeken. Dit zal resulteren in een strakke gladde afwerking en voorkomt het kleven van het te verwerken materiaal. Ook de foliemessen voor de verpakkingsindustrie en de granulaatmessen voor de recycling eisen de juiste spaan-, snij en vrijloophoek voor een goed resultaat.


hout 400x283

HOUT & BOUW


De houtindustrie is onderverdeeld in verschillende beroepssectoren, zoals bijvoorbeeld meubel, timmer, en bouwindustrie, enz…

Het te slijpen assortiment hiervoor is dan ook zéér uitgebreid en wij leveren vrijwel alle gereedschappen zoals de cirkelzagen, frezen, schaven, profielmessen, keer-, en wisselmessen systemen. Tevens voor de bouwsector, voor het verwerken van bijvoorbeeld sandwich gevelplaten, kunststofpanelen, laminaat enz…Wij houden altijd een uitgebreide voorraad van hardmetalen circkelzagen.


horeca 400x298

HORECA


In de wereld koks en restaurants hebben wij een goede naam, we zijn dan ook in de wijde omtrek bekend vanwege de snelle 24 uur service die wij u bieden.

U kunt ook bellen voor een afspraak dan kunnen we met u een dag afspreken wanneer u uw messen kunt missen. Ook verkopen wij koksmessen van verschillende merken, zoals van SOLICUT (voorheen GOLDHAMSTER), SABATIER en VICTORINOX. Kom eens vrijblijvend kijken in onze winkel, momenteel hebben wij aanbiedingen van SOLICUT, de FIRST CLASS EDITION.

textile-kl400x285

TEXTIEL


Voor de textiel en tapijtbranche kunnen wij vrijwel alle gereedschappen zoals, cirkelsnijmessen, gatponsen en lock-messen slijpen met een korte levertijd.

Tevens leveren en slijpen wij gesmede en ijsgeharde scharen voor atelier en particulier. Diverse merken altijd op voorraad.

roodbont 400x285

AGRARISCH


Wij slijpen en leveren voor u o.a. hoefkapmessen (rennet), tondeusemessen, maai- en hakselaarmessen. 

Daarbij leveren en slijpen wij alle overige gereedschappen. In bijzondere gevallen inclusief de “klaar terwijl u wacht” service.

papier 400x285

PAPIER


In de papierindustrie worden veel snijgereedschappen gebruikt, vaak heeft de technische dienst de opdracht deze gereedschappen scherp te houden.

Wij van Roelen Slijptechniek zien dit werk niet als nevenactiviteit maar als hoofdactiviteit. Daarom zijn wij zeker in staat de hoogste kwaliteit te bieden, omdat wij beschikken over uiterst professionele apparatuur waarmee wij uw opdracht verzorgen.

tuingereedschap 400x285

TUIN


Zeker de tuin niet vergeten! Er zijn vele soorten snij- knip- en maaigereedschappen die wij allemaal gebruiken in de tuin.

Zoals de elektronisch, benzine of handaangedreven gazonmaaiers ( kooi of cirkelmaaier) die allemaal bij ons geslepen kunnen worden. Wat dacht u van de heggenschaar, kettingzagen, snoei-en grasscharen, velen, hovenier en particulier  weten niet dat Roelen dit allemaal slijpt.

uitbenen 400x285

SLAGERIJ


Ook in de slagerswereld zijn wij dé specialist in het slijpen van o.a. gehaktplaten, kruismessen , cuttermessen, karbonade- en pouletmessen.

Tevens leveren wij uitbeen-, blokmessen, vleesbijlen, enz, van zeer goede kwaliteit. Vraag nu bij ons een offerte aan.

steel 400x285

METAAL


Onder de noemer metaal verstaan wij ‘n breed scala van staal, koper, aluminium enz. Allemaal in een verschillende legering en hardheid.

Voor het herslijpen van dit gereedschap is uiterste precisie vereist, waardoor ‘n langere standheid wordt gegarandeerd. Bij nieuw te ontwerpen gereedschappen, reparaties of verslijpen, geven wij vooraf een offerte. Nieuwe gereedschappen leveren wij met een korte levertijd.